Despre trup și suflet (2017)

"Teströl és lélekröl" (original title)

[title_subtitle title=”Regizor: Ildikó Enyedi” title_color=”#000000″ title_size=”36″ subtitle=”Ungaria, drama, 116 min, PG-13, subtitrat: rom” subtitle_color=”#000000″ subtitle_size=”17″ with_separator=”yes” align=”center”]

Trailer

Scenariu

Ildikó Enyedi

Distributie

Géza Morcsányi, Alexandra Borbély, Zoltán Schneider

Synopsis

“Despre trup și suflet” este o poveste de dragoste atipică, între doi introvertiți care descoperă, printr-o întâmplare, că au același vis în fiecare noapte. Endre este directorul financiar al unui abator unde Maria este transferată pentru a se ocupa de controlul calității. Un incident intern îl determină pe Endre să aducă un psiholog care să intervieveze angajații. Află astfel că, în fiecare noapte, ei doi visează același vis. Ceea ce la început părea să fie o întâmplare se transformă într-o frumoasă poveste despre emoție și iubire dar, mai ales, despre doi oameni care învață să-și exprime adevăratele sentimente, în ciuda barierelor pe care și le-au impus ei înșiși.

Castigator Ursul de Aur Berlin 2017

Chiar înainte de a anunța marele căștigător al Ursului de Aur la Berlinale 2017, președintele juriului din acest an, Paul Verhoeven, a declarat publicului că „On Body and Soul” este un film despre “doi oameni conectați într-un mod uimitor. Juriul s-a îndrăgostit de acest film nu doar pentru măiestria cu care este făcut, ci, mai ales, pentru că ne amintește de un cuvânt pe care îl folosim cu prea mare ușurință în ziua de azi: compasiunea”.