Bilete

Bilete Ceau, Cinema! #Șase

Anul acesta oferim următoarele tipuri de bilete de acces la festival:

Abonamente generale – 60 lei

Abonamentele generale asigură accesul la toate proiecțiile și evenimentele din cadrul festivalului și sunt disponibile online pe site-ul www.iabilet.ro.

Abonamente speciale (bilet + tricou/traistă) – 100 lei ( în număr limitat de 30 bucăți)

Abonamentele speciale asigură accesul la toate proiecțiile și evenimentele din cadrul festivalului și vin la pachet cu un tricou sau o traistă din colecția Ceau, Cinema!, plus un set de stickere desenate de artiștii Sorina Vazelina, Ana Kun, Mircea Popescu, Răzvan Cornici și Livia Coloji.

Și aceste pachete speciale se pot achiziționa online pe site-ul www.iabilet.ro, iar materialele promoționale se vor prelua de la secretariatul festivalului, în perioada 18-21 iulie, odată cu ridicarea brățării de acces.

Bilet individual film

15 lei la proiecțiile de la Grădina de Vară Capitol

10 lei și 15 lei la toate celelalte proiecții din cadrul festivalului

Biletul individual asigură accesul la o singură proiecție de film din cadrul festivalului și se poate cumpăra de pe situl www.iabilet.ro sau înainte de film la fiecare locație.

De unde cumpăr abonamente și bilete?

Online, pe site-ul iaBilet.ro, până cu o oră înaintea fiecărei proiecții.

De la fiecare locație unde au loc proiecții de film, cu o oră înainte de începerea acestora, în limita locurilor disponibile.

Politica de acces

În cazul biletelor achiziționate online, accesul la eveniment se face prin scanarea biletului, fie printat, fie în format electronic, de pe dispozitivele mobile. Accesul este posibil doar pe baza unui bilet valabil la proiecția respectivă.

ATENŢIE! Locurile în sală sunt garantate până cu 5 minute înainte de începerea proiecției.

De asemenea, după începerea proiecției, accesul în sală este interzis!

Înainte de începerea fiecărui film va exista posibilitatea achiziționării de bilete, în limita locurilor disponibile în sală.

Locurile nu sunt alocate și sunt disponibile la alegerea spectatorului.

Gratuități

Proiecțiile de la Gottlob vor fi gratuite.

Copiii cu vârsta de până la 12 ani, inclusiv, au acces gratuit la proiecțiile din cadrul festivalului, dedicate lor.

Persoanele cu dizabilități au acces gratuit la toate evenimentele din cadrul festivalului, cu prezentarea legitimației de persoană cu handicap.

 

Mențiuni

În caz de timp nefavorabil, proiecțiile de la Grădina de Vară vor avea loc în Sala Capitol a Filarmonicii Banatul, cele din Curtea cu Castan se vor desfășura în Sala Studio de la Casa Artelor.

Filmele nerecomandate minorilor vor fi marcate cu însemnul (sub 15), iar accesul se va face doar cu acordul părinților.