Bilete

Bilete Ceau Cinema!

Anul acesta oferim următoarele tipuri de bilete de acces la festival:

Abonamente – 45 lei
Abonamentele generale asigură accesul la toate proiecțiile și evenimentele din cadrul festivalului și sunt disponibile în librăria Cărturești (str. Mercy, nr. 7) începând cu 1 iulie, până în data de 19 iulie inclusiv, dar şi online, pe iabilet.ro.

Bilet individual film – 10 lei
Biletul individual asigură accesul la o singură proiecție de film din cadrul festivalului și se pot cumpăra pe perioada festivalului la locațiile menționate.

De unde cumpăr bilete?

Online, pe site-ul iaBilet.ro, începând cu data de 9 iulie, până cu o oră înaintea fiecărei proiecții.

Din fiecare spaţiu unde au loc proiecții de film, cu o oră înainte de începerea acestora, în limita locurilor disponibile.

Politica de acces

În cazul biletelor achiziționate online, accesul la eveniment se face prin scanarea biletului, fie printat, fie în format electronic, de pe dispozitivele mobile.

ATENŢIE! Locurile în sală sunt garantate până cu 5 minute înainte de începerea proiecției.

De asemenea, după începerea proiecției, accesul în sală este interzis!

Înainte de începerea fiecărui film va exista posibilitatea achiziționării de bilete, în limita locurilor disponibile în sală.

Locurile nu sunt alocate și sunt disponibile la alegerea spectatorului.

Gratuități
Copiii cu vârsta de până la 12 ani, inclusiv, au acces gratuit la proiecțiile din cadrul festivalului dedicate lor. Mai multe detalii aici.

Persoanele cu dizabilități au acces gratuit la toate evenimentele din cadrul festivalului, cu prezentarea legitimației de persoană cu handicap.

Mențiuni

În caz de timp nefavorabil, proiecțiile de la Grădina de Vară vor avea loc în Sala Capitol a Filarmonicii Banatul, iar cele din Curtea cu Castan se vor desfășura astfel: cea de vineri seară, în Sala Studio a Casei Artelor; iar cea de sâmbătă seară, la Teatrul Merlin.

La proiecţiie marcate cu „nerecomandat 15”, accesul minorilor de până în 15 ani se va face doar cu acordul părinţilor.