Atelierul de film Ceau, Cineva!

Atelierul de film Ceau, Cineva! îi are ca oaspeți anul acesta pe actorii Alina Grigore (Ilegitim, Din dragoste cu cele mai bune intenții) și Robi Urs (Ilegitim, Atât de strălucitoare e vederea).

În perioada 18-21 iulie, sub îndrumarea lor, participanții vor avea ocazia să își însușească bazele actoriei de film, așa cum este ea predată la InLight Center (https://inlightcenter.ro/), și să își construiască un pachet media complet pentru casting.

Școala InLight și metoda ei de căutare a adevărului în actorie au căpătat recunoaștere prin rezultatele obținute la festivaluri internaționale de film, iar absolvenții ei au jucat în numeroase filme, reclame și spectacole de teatru, școala având parteneriate cu toate casele de casting din România.

Dacă sunteți interesați să participați la acest curs intensiv, vă rugăm să trimiteți un e-mail de înscriere pe adresa weneedvalues@gmail.com și, bineînțeles, să vă faceți disponibili în perioada menționată.

Le mulțumim Alinei și lui Robi pentru generozitatea și bunăvoința cu care se oferă să revină la „Ceau, Cinema!” al doilea an consecutiv! Vă așteptăm cu mare drag și cu multă lubeniță!

Atelierul Ceau, Cineva!, aflat la a doua ediție, este inițiat și coordonat de actorul Laurențiu Bănescu. Participarea la atelier este gratuită pentru cei selectați și include deasemenea un abonament la Ceau, Cinema!