Cineshop

Dacă vreți să susțineți festivalul nostru și să-l ajutați să crească, o puteți face achiziționând ”echipamentul” de festival creat special pentru voi și purtându-l cu fală în această vară.

Toate obiectele au fost meșterite cu grijă de Balamuc – Loc de joacă ș-altele și Super Smooth Studio pentru Ceau Cinema!

Print de artă: Țărani
50×70 (180 lei)/30×40 (100 lei)

Începem seria de printuri de artă cu un desen de Livia Coloji despre fala cinefilă de la ţară, unde se imortalizează momentul imediat următor culesului şi crăpatului lubeniţei, la Gottlob şi aiurea. Este realizat pentru Ceau Cinema 2015 şi aprobat de Balamuc şi Super Smooth Studio, şi se găseşte în două formate: 50×70 cm cu 180 de lei fix şi 30×40 cm cu 100 de lei fix. Se poate comanda online de pe cineshop şi fizic pe toată durata festivalului.

Print de artă: Gummo
50×70 (180 lei)/30×40 (100 lei)

Ai văzut Gummo de Harmony Korine? Uite-l pe Bunny Boy în vizită la Ceau Cinema, la o felie de lebeniţă de Gottlob friş-friş, într-un print de artă realizat după un desen de Mimi Ciora, în cadrul parteneriatului din acest an cu Super Smooth Studio şi Balamuc. Este disponibil în două formate: 50×70 cm la 180 de lei şi 30×40 cm la 100 de lei. Se poate achiziţiona online de pe cineshop şi fizic pe toată durata festivalului.

Print de artă: Spock
50×70 (180 lei)/30×40 (100 lei)

„Live long and prosper” sfârâie în surdină de câte ori tai o felie de lubeniţă, în timp ce pe ecran Kirk şi Spock au un moment. Prezentăm acum pentru fanii lui Nimoy, Star Trek şi film fain în general, un print de artă cum n-a văzut echipa lu Enterprise, parafat de Super Smooth Studio şi Balamuc. Luaţi, dragilor, în două formate: 50×70 cm cu 180 de lei fix şi 30×40 cm cu 100 de lei fix, online de pe şi fizic pe toată durata festivalului.

Print de artă: Voyage
50×70 (180 lei)/30×40 (100 lei)

Aşa se aduce un omagiu lui Georges Méliès la Ceau Cinema: cu lubeniţă de Gottlob şi selenari cinefili! Sub forma unui print de artă după un desen de Răzvan Cornici (realizat cu ceas şi busolă în cadrul prieteniei cu Balamuc şi Super Smooth Studio), drumeţia pe lună se poate achiziţiona în două formate: 50×70 cm cu 180 de lei fix şi 30×40 cm cu 100 de lei fix, online de pe şi fizic pe toată durata festivalului.

Print de arta: Metropolis
50×70 (180 lei)/30×40 (100 lei)

Un clasic din 1927, Metropolisul lui Fritz Lang se vede foarte bine anul acesta la Ceau Cinema, sub forma unui print de artă după un desen de Mimi Ciora, realizat cu dăruire în cadrul parteneriatului din acest an cu Super Smooth Studio şi Balamuc. Numai pentru cinefilii acestui festival este disponibil la 30×40 cm şi 100 de lei. Se poate achiziţiona online de pe cineshop şi fizic pe toată durata festivalului.

Print de arta: Kodama
50×70 (180 lei)/30×40 (100 lei)

Ce tot vorbesc kodama ăia din rândul întâi la Princess Mononoke? Pe înserat, la o felie de lubeniţă, n-auzi filmul de trăncănitul lor continuu, că lor totul le aminteşte de faza aia din filmul ăla, na, ştim şi noi cum e. Ultimul din seria de printuri de artă, acest omagiu este adus de Ana Kun, sub tutela Balamuc şi Super Smooth Studio, şi este disponibil la 30×40 cm cu 100 de lei fix, online de pe cineshop şi fizic pe toată durata festivalului.

Afis omagial Kieslowski
50×70 (30 lei)

Afisul omagial Kieslowski (50×70) realizat pentru Trilogia Lubenitei Ceau Cinema! de Sorina Vazelina, graphic designer si ilustrator nascut in Timisoara. Imprimat manual prin tehnica serigrafiei, niciun exemplar nu e identic cu celalalt. Preţ: 30 de lei.

Traista Ceau Cinema!
Pret: 25 lei

Orice lubeniţă proaspătă, rece, dulce, cum îs toate de la Gottlob, merită o peliculă pe masura, cel puţin așa va fi la CeauCinema – Festival de buzunar. Dar până să ajungem la filme, iată ce traistă bună de făloşit la Grădina de Vară, şi acum şi în iulie (care-i mâine-poimâine, cum ar veni). Cu un desen de Livia Coloji, plasa este meşterită în cadrul prieteniei trilaterale cu Balamuc / loc de joacă ș-altele și Super Smooth Studio.

Traista Nosferatu
Pret 25 lei

Primul produs CeauCinema 2015 realizat în cadrul colaborării cinefile cu Balamuc și SuperSmooth este traista Nosferatu zisă Ceaaaaau (desen de Ana Kun). Imprimată în serie scurtă, plasa este foarte utilă pentru transportarea în siguranță a rolelor de film și a usturoiului. A fost testată în condiții de mare satisfacție și cu lubenita de Gottlob. Și Murnau ar zice Ceaaaauuu!

Tricou Nosferatu
40 lei

Pentru maxima protecție contra cinefobiei recomandăm și tricoul Nosferatu, un omagiu adus lui Murnau de Ana, disponibil atît pentru cinefili cat si pentru cinefile. E de purtat în serile cu film de groază, la o felie roșie și suculentă de lubeniță sau pe strasse, cu fală mare.

Tricou Miau Cinema
Pret: 40 lei

Miau Cinema este partenerul felin al lui Ceau Cinema, iată-l cum toarce sclipitor în vreme ce scrie recenzii la filme, filme europene, se înțelege. Disponibil exclusiv pentru cinefile, în mărimile S, M, L, tricoul este imprimat serigrafic cu un desen de Mimi Ciora, și este produs în cadrul parteneriatului magistral cu Ceau Cinema, Super Smooth Studio și Balamuc. Este bineînțeles de vânzare cu 40 de lei fix, online la cineshop și fizic, în timpul festivalului.

Traista Miau
Pret: 25 lei

Ei, dar, cui nu-i place o pisică miau ceau, din familie bună de ornitorinci crescuți la umbră deasă de lubeniță de Gottlob? Cu un desen de Mimi Ciora, traista este numai bună de plimbat mâțu cinefil la proiecții în aer liber, și este realizată în cadrul parteneriatului tripartit Ceau Cinema, Super Smooth Studio și Balamuc. Este disponibilă spre vânzare cu 25 de lei fix, online la cineshop și la fața locului, locul festivalului adică.

Tricou clacheta
Pret: 40 lei

Gata, suntem oficiali! Avem tricouri, avem şi traiste, tăiem şi lubeniţa de Gottlob şi panglica la intrare. Trage-te şi tu la ţol festiv de cinefil cu tricoul überoficial al festivalului CeauCinema, cu un desen de Mircea Popescu, realizat cu atenţie şi dedicaţie maximă în cadrul colaborării de aur cu Super Smooth Studio şi Balamuc. Este disponibil pentru cinefili şi cinefile la preţul de 40 de lei fix, la locul panglicii sau online.

Traista clacheta
Pret: 25 lei

Ei bine, iată şi traista oficială a festivalului CeauCinema, numai bună pentru trasportat filme europene ici-colo prin Timişoara şi Gottlob sau de cadorisit neamurile cinefile cu fiece ocazie. Clacheta vizionară este o serigrafie după un desen de Mircea Popescu, graţie parteneriatului din acest an cu Super Smooth Studio şi Balamuc. Cu 25 de lei fix, se găseşte pe trup şi în suflet pe tot parcusul festivalului şi online.

Abțibilde
Pret: 15 lei/pachet

Ce au în comun laptopurile, frigiderele, uşile, mesele, bicicletele, cutiile poştale, burlanele şi toate caietele de ciorne, schiţe, mâzgăleli şi notiţe serioase? Abţibildele, evident! Festivalul CeauCinema este în rând cu lumea şi vă oferă la pachet toată crema colaborării cu Super Smooth Studio şi Balamuc sub forma unor mici desene, originale şi lipicioase foarte, numai bune de făcut o bucurie sieşi sau vreunui alt cinefil sau cinefilă. Sunt disponibile la 15 lei pacheţelul, online pe cineshop şi pe viu la festival.

CINEMĂRŢIŞOR
25 lei

O stiţi pe Ileana Cosânzeana? Unii o mai strigă Zâna Florilor. Secretul frumuseţii ei vestite nu e de găsit în vreo alifie de toporaşi. Are tenul hidratat pentru că e topită după lubeniţă. Aşa se face că, aşteptând să se coacă lubeniţa (şi Făt-Stivalul), Cosânzeana noastră a lucrat toata iarna cu dor. I-a ieşit un pandativ năzdrăvan, de asortat la orice cosiţe. Cereţi-l degrabă pe shop sau La 2 Bufniţe, pentru 25 de lei. E CineMărţişorul de basm care aduce primăvara şi se poartă toată vara.

Tricou Popcorn
Pret: 40 lei

Ne-am pregatit cu filme si cu lubenita in loc de popcorn, caci toata lumea stie ca-i mai gustoasa si mai sanatoasa! Un desen de Mircea Popescu, realizat cu atentie si dedicatie maxima in cadrul colaborarii de aur cu Super Smooth Studio si Balamuc / loc de joaca s-altele. La vanzare in cineshop contra unui pret modic de 40 de lei.

Traista Pocorn
Pret: 25 de lei

Traista speciala pentru popcorn si lubenita deopotriva, de purtat in drum spre cinema sau la intoarcere de la un film savuros. Dupa un desen de Mircea Popescu, realizata cu dedicatie maxima in cadrul colaborarii deja cunoscute cu Super Smooth Studio si Balamuc / loc de joaca s-altele. Usor de achizitionat prin cineshop, mail sau facebook la pretul de 25 de lei.

GHIVECI CU SÂMBURI
20 lei

Lubeniţa de Gottlob e renumită în cele patru zări. Dar nu toţi au gustat din specia Ceau, altoită în 2014. Dulce ca sărutul lui Lea Seydoux. Picantă ca o comedie de Gyorgy Palfi. Zemoasă ca un film de Kusturica. Acum poţi să-ţi cultivi gustul pentru cinema şi propria lubeniţă Ceau, în acest ghiveci cu sâmburi de-a gata, pregătit cu drag de colega noastră, Iulia. Când creşte mare, poţi muta răsadul în grădină. Se coace numai bine deodată cu festivalul, prin 20 – 23 iulie.