MĂSURI DE SIGURANŢĂ

Vă rugăm citiţi informaţiile următoare. Dacă participați la evenimentele din cadrul festivalului se presupune faptul că aţi luat la cunoştinţă şi sunteţi de acord cu respectarea regulilor de mai jos și care vor fi afișate în toate spațiile de proiecție.

 

Măsuri de siguranță pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 aşa cum au fost aprobate prin ORDINUL nr. 2.941/1.120/2020, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 531 din 19 iunie 2020:

  • Asumarea riscurilor ce revin în urma participării la un eveniment cultural se face de către toți participanții: spectatori, invitați, furnizori de servicii sau organizatori.  Contăm pe sprijinul fiecăruia pentru respectarea regulilor, în contextul actual al crizei sanitare, reguli care țin de protocolul de acces, distanțare și evacuare.
  • Conform regulilor în vigoare, purtarea măștii (medicală/ non medicală) este obligatorie pe toată durata evenimentului, nerespectarea acestei măsuri este o decizie asumată în mod individual de fiecare participant, care îl exonerează pe organizator de orice răspundere. Masca trebuie să acopere corect gura și nasul.
  •  Accesul la proiecțiile Ceau, Cinema! se va face începând cu o oră înainte de fiecare proiecție, pentru a evita aglomerarea intrării în spațiul delimitat. Organizatorul va întocmi un tabel nominal cu participanții la eveniment. În cazul că ați achiziționat un bilet electronic vă recomandăm să aveți pregătit codul de bare al biletului pentru scanare, spre a micșora durata de acces în spațiu. La intrare, se vor scana biletele, se va efectua un triaj observațional și se va verifica temperatura (non-contact). Astfel, atât persoanele care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree), cât și cele care refuză să le fie verificată temperatura, nu vor avea acces în locație.
  • În cazul în care temperatura înregistrată depășește 37,3°C, se va repeta o singură dată măsurarea temperaturii, după o perioadă de 2-5 minute de repaus. Este interzis accesul persoanelor care înregistrează temperatura măsurată mai mare de 37,3°C.
  • Vă recomandăm să folosiți dezinfectantele avizate puse la dispoziție de organizatori.
  • Vă rugăm să respectați fluxurile de intrare/ieșire și să mențineți distanța fizică pe toată durata evenimentului, conform marcajelor. În toate spațiile de proiecție trebuie respectată distanțarea de minimum 1,5 m față de alți participanți, conform marcajelor.
  • Evacuarea spațiului se va face în mod organizat, pe rând, cu păstrarea distanței.   Reprezentanții organizatorului vă vor ghida pentru această procedură.

Vă așteptăm cu drag la ediția a șaptea Ceau, Cinema!

Posterele sunt realizate de graficianul Benedek Levente.